Veel Gestelde Vragen

Heb je een vraag? Hieronder staat die van jou er misschien bij.

Zo niet, dan kan je via contact altijd vrijblijvend een bericht sturen.

Voor wie is de Force Academy?

De Force Academy is voor iedereen! Leeftijd is niet belangrijk als je van Star Wars houdt, dus voor ons ook niet.

 

Wat kan ik verwachten?

Verwacht een leuke ervaring waarbij iedereen die deelneemt een spannende, leerzame en sportieve dag beleefd.

Een dynamische workshop met lichtzwaard duels, ScienceFioction spellen en leuke weetjes en info over de films, de sport met enthousiaste begeleiders met liefde voor hun vak, de films en uiteraard het zwaardvechten.

 

 

Zijn er verschillende pakketten mogelijk?

Jazeker. De Force Academy heeft meerdere pakketten waar uit gekozen kan worden. Wil je een sportieve dag waat het duelleren voorop staat, of liever een filmpakket waarbij er een echte lichtzwaard meester les komt geven. Het kan allemaal!

 

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen verschillen per pakket, beschikbaarheid en budget. We beiden persoonlijke en daarom per activiteit passende arrangementen. Wil je meer weten stuur dan een bericht onder "Contact".

 

Wat moet ik zelf verzorgen als ik de Force Academy inhuur?

Eigenlijk is ons arrangement compleet dus hoef je niets zelf te regelen. Mocht je uiteraard speciale wensen hebben dan is het altijd mogelijk om dit te bespreken.

 

Is het gevaarlijk?

Nee! De lessen worden gegeven door een ervaren begeleider en zal altijd in een veilige omgeving gebeuren. Let wel, we werken wel met zwaarden gemaakt van hout. Een verkeerde beweging kan uiteraard resulteren op een pijnlijke bots en kan zeer doen maar hier zal zorgvuldig op gelet worden dat dit niet kan gebeuren.